Skip to content

Woontrend 2023: Hotel Chique

Ontdek de opkomende woontrend: Hotel Chique – de ultieme mix van luxe en elegantie! Hotel Chique is dé stijl van dit moment, geïnspireerd door de verfijnde sfeer van luxe hotels waarbij alles op elkaar is afgestemd tot in de kleinste details. 

Met de Hotel Chique woontrend voeg je een vleugje glamour toe aan je interieur. Denk aan glanzende metalen, robuuste meubels en elegante accessoires die de perfecte balans creëren tussen extravagantie en eigentijdse stijl. Door gebruik te maken van Hotel Chique verlichting en decoratie met een luxueuze uitstraling, kan je al snel een vleugje Chique aan je interieur toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een strakke wandlamp of een stijlvolle tafellamp. Toch niet helemaal jouw stijl? Kies dan voor een lamp die een betoverend spel van licht en schaduw creëert.

Of je nu een volledige make-over wilt of gewoon een vleugje hotel chique wilt toevoegen aan je bestaande inrichting, deze trend is veelzijdig en past bij verschillende interieurstijlen.

Opzoek naar een Hotel Chique lamp? Ontdek hieronder een kleine selectie die past bij deze woontrend van 2023!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

De ideale lamp boven de eettafel

Wanneer het aankomt op de eetkamer, is de keuze van de juiste lamp boven de eettafel essentieel. Het gaat niet alleen om functionele verlichting, maar ook om het toevoegen van
Lees meer >

Wat is Watt?

Een van de belangrijkste dingen om te weten over een lamp of lichtbron is hoeveel wattage het heeft. Maar let op, niet elke lamp met hetzelfde wattage geeft evenveel licht.
Lees meer >

Geen plastic meer bij Chericoni

Tijdens het verzenden van lampen is het belangrijk dat deze heel bij je thuis aankomt, daarom besteden we veel aandacht aan het goed inpakken van de lampen.
Lees meer >