Stel gerust een vraag

Veelgestelde vragen

Online via Bol.com of Basiclamp.nl. Ook is een selectie van onze lampen te koop in de winkel en online bij Hornbach.

Chericoni biedt een breed scala aan binnenhuisverlichting, waaronder hanglampen, wandlampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen, spots en meer. Onze lampen zijn niet geschikt voor buiten.

Ja, onze verlichtingsarmaturen zijn ontworpen om te passen bij verschillende interieurstijlen, waaronder modern, klassiek, industrieel, Scandinavisch, hotel-chique, organisch en meer. Neem een kijkje op onze inspiratiepagina, Instagram of Pinterest voor inspiratie.

Nee, elke lamp wordt geleverd zonder lichtbron. Hierdoor heb je de mogelijkheid om jouw eigen persoonlijke stempel op de lamp te drukken.

Ja, we bieden een catalogus aan met ons assortiment. Neem contact met ons op via het contactformulier als je een exemplaar wilt ontvangen.

In deze blog leggen we dat stap voor stap uit. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op voor extra informatie en tips.

Ja, we bieden garantie op onze producten. De garantieperiode varieert per product. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden.

Ja, we kunnen vervangende onderdelen leveren voor bepaalde verlichtingsarmaturen. Neem contact met ons op met details over het onderdeel dat je nodig hebt.

Stuur een sfeerfoto van jouw gekochte Chericoni lamp naar contact@chericoni.com. *

Elk kwartaal kiezen we een gelukkige winnaar die het aankoopbedrag van de lamp terugwint (tot een max van € 150,-). Wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar. We nemen via de mail persoonlijk contact op met de winnaar.

*Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het gebruik van jouw foto voor onze website en sociale media kanalen.

Showroom bezoeken?

Dat kan tijdens onze openingstijden op afspraak. We horen graag wanneer je komt!

Tijdens openingstijden

0255-521199

Voor vragen

contact@chericoni.com

Openingstijden

Maandag            09:00 – 17:00
Dinsdag              09:00 – 17:00
Woensdag         09:00 – 17:00
Donderdag        09:00 – 17:00
Vrijdag                09:00 – 17:00
Zaterdag            Gesloten
Zondag              Gesloten

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures open staan

Adres

Chericoni Lighting
Bronsstraat 33
1976 BC IJmuiden