Skip to content

FSC Keurmerk

Als bedrijf zijn we altijd bezig met duurzaamheid en proberen we op zoveel mogelijk manieren een steentje bij te dragen. Bij het ontwerpen van de lampen denken we altijd aan het materiaal wat we gebruiken, wanneer we houten lampen ontwerpen willen we dat dit van duurzaam hout gemaakt wordt.

Op dit moment heeft ruim 70% van onze houten lampen het FSC keurmerk, we streven er naar om dit 100% te maken. 

Door te kiezen voor FSC-producten geef je de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt. Gezonde bossen zijn voorwaarde voor een goed leefklimaat op aarde. Ze nemen een bijzondere positie in bij het tegengaan van klimaatverandering. Bovendien zuiveren bossen ons water, zijn ze een bron van biodiversiteit en bieden ze ons voor altijd hout en andere bosproducten. Tenminste, als ze goed worden beheerd en we ze waarderen voor alles wat ze ons bieden. 

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Vloerlampen: Verlichting en Stijl in Één

Vloerlampen zijn meer dan alleen functionele lichtbronnen; ze zijn de perfecte balans tussen nut en esthetiek. Deze staande armaturen verlichten niet alleen donkere hoeken en ruimtes, maar voegen ook een
Lees meer >
Hotel Chique vloerlamp

Woontrend 2024: Hotel Chique

Ontdek de opkomende woontrend: Hotel Chique - de ultieme mix van luxe en elegantie! Hotel Chique is dé stijl van dit moment, geïnspireerd door de verfijnde sfeer van luxe hotels
Lees meer >

Verbind je binnen- en buitenruimte met binnenverlichting

We hebben het allemaal wel eens op tv voorbij horen komen "zo gaan we binnen met buiten verbinden", maar hoe kan je binnen en buiten verbinden met behulp van verlichting?
Lees meer >