Skip to content

Meerdere lampen uit dezelfde serie: Do or Don’t?

Wil je jouw interieur herinrichten en ben je opzoek naar leuke verlichtingsoplossingen? Misschien zijn meerdere lampen uit dezelfde serie wat voor jou!  Het plaatsen van lampen uit dezelfde serie heeft verschillende voordelen en zorgt voor een samenhangende en aantrekkelijke interieurinrichting.

Door gebruik te maken van lampen uit dezelfde serie, kan je de verlichting compleet op elkaar afstemmen in alle ruimtes. Dit helpt je om een samenhangend verlichtingsplan te creëren, waarbij de verschillende lampen elkaar aanvullen en een optimale verlichting bieden.

Het gebruik van lampen van dezelfde serie vergemakkelijkt ook de invulling van andere decoratieve elementen in je huis, zoals meubels en accessoires. Je kunt de kleuren, texturen en stijlen gemakkelijker afstemmen, waardoor het inrichten van de ruimte eenvoudiger wordt.

Bovendien bieden lampen van dezelfde serie uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. Als je meer verlichting nodig hebt in dezelfde stijl, kun je gemakkelijk lampen van dezelfde serie toevoegen aan de bestaande esthetiek van je interieur.

Wat ons betreft zijn meerdere lampen uit dezelfde serie een DO! Richt jouw huis bijvoorbeeld in met de prachtige Basic serie die te vinden is in verschillende modellen en maten. 

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

2e kans verpakkingen

We hebben deze trend de laatste tijd al vaak voorbij zien komen, maar in 2024 is de organische woonstijl helemaal in! Deze woonstijl kenmerkt zich door afgeronde vormen, natuurlijke materialen
Lees meer >

5 Voordelen van een dimmer

Het gebruik van een dimmer op je lamp biedt een hoop voordelen. Een dimmer zorgt ervoor dat je de helderheid van je verlichting kan aanpassen, waardoor je de perfecte sfeer
Lees meer >

Vloerlampen: Verlichting en Stijl in Één

Vloerlampen zijn meer dan alleen functionele lichtbronnen; ze zijn de perfecte balans tussen nut en esthetiek. Deze staande armaturen verlichten niet alleen donkere hoeken en ruimtes, maar voegen ook een
Lees meer >