Veelgestelde vragen

Online via Bol.com of Basiclamp.nl. Ook is een selectie van onze lampen te koop in de winkel en online bij Hornbach.

Chericoni biedt een breed scala aan binnenhuisverlichting, waaronder hanglampen, wandlampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen, spots en meer. Onze lampen zijn niet geschikt voor buiten.

Ja, we bieden een catalogus aan met ons assortiment. Neem contact met ons op via het contactformulier als je een exemplaar wilt ontvangen.

Ja, onze verlichtingsarmaturen zijn ontworpen om te passen bij verschillende interieurstijlen, waaronder modern, klassiek, industrieel, Scandinavisch, hotel-chique, organisch en meer. Neem een kijkje op onze inspiratiepagina, Instagram of Pinterest voor inspiratie.

Het kiezen van de juiste verlichting is afhankelijk van de functie en de sfeer die je wilt creëren. Voor algemene verlichting zijn plafondlampen of spots een goede keuze. Voor sfeerverlichting zijn tafellampen, vloerlampen of wandlampen perfect. Als je functionele verlichting nodig hebt, bijvoorbeeld voor een werkplek of leeshoek, zijn richtbare spots of leeslampen ideaal. Vergeet niet om ook een stijl te kiezen die bij je interieur past, zodat de verlichting mooi aansluit bij de rest van je inrichting.

Ja, de lampen zijn dimbaar, mits je een dimbare lichtbron en een geschikte muurdimmer gebruikt. Controleer altijd de productbeschrijving om zeker te weten dat de lamp compatibel is met dimbare lichtbronnen.

Nee, elke lamp wordt geleverd zonder lichtbron. Hierdoor heb je de mogelijkheid om jouw eigen persoonlijke stempel op de lamp te drukken.

In de productinformatie op onze website vind je welke fitting en het maximale wattage geschikt zijn voor jouw lamp. Als je nog vragen hebt of twijfelt over de juiste keuze, kun je altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Ja, we bieden garantie op onze producten. De garantieperiode varieert per product. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden.

Ja, we kunnen vervangende onderdelen leveren voor bepaalde verlichtingsarmaturen. Neem contact met ons op met details over het onderdeel dat je nodig hebt.

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of door ons een e-mail te sturen. We doen ons best om binnen 1 werkdag te reageren.

Neem direct contact op met onze klantenservice als je een beschadigd product hebt ontvangen. We zullen samen met jou naar een passende oplossing zoeken.

De meeste lampen van Chericoni zijn niet ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer, tenzij dit specifiek in de productbeschrijving staat vermeld. Controleer daarom altijd de specificaties voordat je de lamp in een badkamer of andere vochtige omgeving installeert.

Ja, Chericoni biedt verschillende duurzame verlichtingsopties. Veel van onze lampen zijn geschikt voor energiezuinige LED-lichtbronnen, zodat je niet alleen energie kunt besparen, maar ook een positieve bijdrage kunt leveren aan het milieu. Daarnaast worden veel van onze lampen gemaakt van kwalitatief bamboe hout met het FSC keurmerk.

Momenteel bieden we geen maatwerkoplossingen aan, maar ons diverse assortiment bevat vast een lamp die aan jouw wensen voldoet.

Elke lamp wordt geleverd met een handleiding waarin de installatie-instructies staan. Voor een veilige installatie raden we aan om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen.

Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, acties en aanbiedingen. Volg ons ook op sociale media voor de laatste updates!

Stel gerust een vraag

Showroom bezoeken?

Dat kan tijdens onze openingstijden. We horen graag wanneer je komt!

Tijdens openingstijden

0255-521199

Voor vragen

contact@chericoni.com

Openingstijden

Maandag            09:00 – 17:00
Dinsdag              09:00 – 17:00
Woensdag         09:00 – 17:00
Donderdag        09:00 – 17:00
Vrijdag                09:00 – 17:00
Zaterdag            Gesloten
Zondag              Gesloten

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures open staan.

Adres

Chericoni Lighting
Bronsstraat 33
1976 BC IJmuiden